PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE CLAUDIA KENNEDIE

Claudia Kennedie


Ik ben Claudia Kennedie, afgestudeerd als klassiek homeopaat aan de HvNA te Arnhem en ik heb sinds 2006 een praktijk in Velp. Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als redacteur van het vakblad Dynamis van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten.

 

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door mensen en de natuur en wist ik dat ik hier later iets mee wilde doen.

Toen ik uiteindelijk na de middelbare school een vervolgstudie moest kiezen, had ik mijn keuze snel gemaakt: ik ging voor homeopathie, een natuurlijke geneeswijze met veel aandacht voor mensen.

In de loop der jaren werd mijn fascinatie voor mensen en homeopathie alleen maar groter.

De persoonlijke aandacht voor patiënten sprak me aan en toen ik zelf mensen ging behandelen met homeopathie, kwam ik tot de conclusie dat homeopathie een echte geneeskunst was.


De wereld van de homeopathie staat niet stil. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik diverse nascholingen in de medische basisvakken en homeopathie. Bovendien werk ik samen met enkele homeopaten in de omgeving. Hierdoor is er tijdens mijn afwezigheid altijd een waarnemer waar u, indien nodig, terecht kunt.

 

Ik hoop u met deze website voldoende informatie over mijn praktijk te hebben gegeven. Heeft u nog vragen over homeopathie of opmerkingen over de website, laat het dan gerust weten via info@kennedie.nl of via telefoonnummer 026 - 361 98 91.