PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE CLAUDIA KENNEDIE

Informatie voor doorverwijzers


Bent u werkzaam in de gezondheidszorg en wilt u graag meer weten over klassieke homeopathie? Of wilt u een keer persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust contact op!

Informatiemap en praktijkfolders

Voor zorgaanbieders is een informatiemap over klassieke homeopathie en de praktijk beschikbaar. U kunt deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen via telefoonnummer 026-361 98 91 of via een e-mail naar info@kennedie.nl. Wanneer u folders over klassieke homeopathie in uw wachtruimte neer wilt leggen, kunt u deze ook kosteloos en vrijblijvend bestellen.

Doorverwijzen

Wanneer u een patiënt naar de praktijk doorverwijst, vindt er (indien gewenst) een terugkoppeling plaats van de behandeling en de resultaten. Ook is het mogelijk om klassieke homeopathie toe te passen tijdens een reguliere behandeling. De klassiek homeopatische behandeling kan dan ondersteunend of aanvullend werken.

Samenwerking

Ik streef naar een goede samenwerking tussen mijn praktijk en andere disciplines in de gezondheidszorg en kom graag in contact met meer partners.

Een samenwerking tussen een klassiek homeopaat en bijvoorbeeld verloskundigen, psychologen, huisartsen, bedrijfsartsen, fysiotherapeuten, personal coaches, gynaecologen, natuurgeneeskundigen, osteopaten of pedagogen kan van waardevolle betekenis zijn voor de patiënt.

Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking? Neem dan gerust contact op.