PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE CLAUDIA KENNEDIE

Klassieke homeopathie, informatie voor kinderen 

Homeopathie voor jou!

De meeste informatie over homeopathie is geschreven voor grote mensen. Dat is op deze pagina niet zo! Deze pagina is speciaal bedoeld voor kinderen. Jullie kunnen hier precies lezen wat er gebeurt bij een homeopaat.
 

 

Ik kan me voorstellen dat het best een beetje spannend is om voor het eerst naar een homeopaat te gaan. De meeste kinderen nemen daarom hun papa of mama mee. Maar wees gerust, na een paar minuten vinden de meeste kinderen het niet meer eng, maar zelfs leuk!
Ik wil namelijk heel veel van jou weten. Waar je bijvoorbeeld last van hebt, of je vroeger vaak ziek was, maar ook wat je graag eet en drinkt. Ook mag je vertellen wat je van school vindt en of je het leuk vindt om met andere kinderen te spelen. Als jij sommige vragen niet weet, vraag ik het aan papa of mama. En als je je verveelt, mag je eens kijken welk speelgoed ik allemaal heb.
Sommige kinderen vinden het fijner om alleen met mij te praten, zonder papa of mama. Dat mag natuurlijk ook, maar vraag dan wel even of een van je ouders een afspraak voor je willen maken.
Je hoeft niet bang te zijn dat ik iets doorvertel, want dat doe ik niet als jij dat niet wilt!

< terug naar informatiefolders

 

 

Deze tekst is bewerkt op basis van het origineel van Arjen Pasma.

Als je alles over jezelf verteld hebt, ga je naar huis en ga ik nog eens goed over jou nadenken.
Ik zoek in mijn boeken en in de computer een medicijn dat precies bij jou en jouw klachten past.
Na een paar dagen stuur ik je dan een brief met het medicijn. Dat zijn een paar kleine korreltjes of een flesje met druppeltjes.
In de brief schrijf ik dan wanneer en hoe je de korreltjes of druppeltjes moet innemen. Je hoeft niet bang te zijn dat het vies is, want de korreltjes smaken een beetje naar suiker. De druppeltjes smaken gewoon naar water.
Na een paar weken bel je me een keer op om te vertellen hoe het gaat en nog een paar weken later kom je aan mij vertellen hoe je je voelt.

En als je weer helemaal beter bent, hoef je niet meer te komen!

  • Naar een homeopaat gaan is niet spannend, maar leuk!
  • Een homeopaat wil graag alles van je weten.
  • Een homeopathisch medicijn is niet vies, maar smaakt een beetje zoet.

 
In mijn praktijk heb ik een folder waar nóg meer over homeopathie in staat. Vind je het leuk om die een keer te lezen? Vraag het dan aan me!