PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE CLAUDIA KENNEDIE

Klassieke homeopathie voor kinderen 

Kinderen zijn de toekomst!

Ieder kind kan wel eens ziek worden. Kinderziektes en verkoudheden horen een beetje bij het kind zijn. Hiermee kan uw kind zijn of haar weerstand opbouwen waardoor hij of zij sterker in het leven komt te staan. Klassieke homeopathie is een uitstekende methode om zieke kinderen hierin te begeleiden.
Klassieke homeopathie versterkt de weerstand van uw kind waardoor hij of zij minder vaak ziek wordt en alles uit het leven kan halen wat erin zit.

Want kinderen zijn de toekomst!
 

 

Klassieke homeopathie kan bij uiteenlopende klachten gebruikt worden.
U kunt denken aan lichamelijke klachten als koemelkallergie, eczeem, astma, klachten na vaccinatie of ADHD, maar ook aan andere klachten als concentratieproblemen, slaapproblemen of wanneer uw kind niet lekker in zijn vel zit.
Ook bij acute klachten als oorontsteking, verkoudheid, darmkrampjes en doorkomende tandjes kan homeopathie verlichting bieden.
Omdat klassieke homeopathie een zeer milde geneeskunst is, is deze uitstekend geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Klassieke homeopathie is probleemloos naast reguliere medicatie te gebruiken.

< terug naar informatiefolders

Klassieke homeopathie kan gebruikt worden

  • voor kinderen van alle leeftijden.
  • voor zowel acute als chronische klachten.
  • om de weerstand te verhogen.

 
Dit is slechts een gedeelte van de folder ‘Klassieke homeopathie voor kinderen’. De volledige folder is in mijn praktijk verkrijgbaar.