PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE CLAUDIA KENNEDIE

Klassieke homeopathie tijdens zwangerschap 

Zwangerschap

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de aanstaande moeder. Soms ontstaan er nieuwe klachten of spelen oude klachten ineens op.
Bij veel klachten kan een klassiek homeopathische behandeling verbetering geven.
Een homeopathisch middel wordt individueel voorgeschreven. Door dit zeer zorgvuldige voorschrift hoeft het homeopathisch geneesmiddel maar in een zeer kleine dosering worden ingenomen. Hierdoor zijn homeopathische middelen, mits deskundig voorgeschreven, tijdens de zwangerschap goed te gebruiken.
 

 

Klassieke homeopathie kan bij uiteenlopende klachten gebruikt worden.
U kunt hierbij denken aan klachten als misselijkheid, slapeloosheid, vermoeidheid, rugklachten, bekkenklachten, blaasontsteking, hoge bloeddruk en hoofdpijn.
Het is ook mogelijk om tijdens de bevalling homeopathische ondersteuning te geven. Wanneer weeën niet op gang komen, bij ontsluitingsproblemen, bij zeer pijnlijke weeën of wanneer het kindje niet goed gedraaid ligt, kun u ook aan klassieke homeopathie denken.
Daarnaast kan klassieke homeopathie gebruikt worden bij klachten ná een zwangerschap, zoals problemen bij borstvoeding, hevige nabloedingen of postnatale depressie.

Klassieke homeopathie is naast reguliere medicatie te gebruiken.

< terug naar informatiefolders

Klassieke homeopathie kan gebruikt worden bij:

  • problemen bij zwanger worden.
  • klachten tijdens de zwangerschap.
  • problemen tijdens de bevalling.
  • klachten na de bevalling.

 
Dit is slechts een gedeelte van de folder ‘Klassieke homeopathie tijdens zwangerschap’. De volledige folder is in mijn praktijk verkrijgbaar.